default-image

Αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΦΗ ο Πολεμαρχάκης

Ποδόσφαιρο
Αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΦΗ ο Πολεμαρχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήρης ανατροπή σημειώνεται στις διοικητικές εξελίξεις του ΟΦΗ με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, μετά τις σκέψεις που είχε για να αποχωρήσει, να αναλαμβάνει τελικά ένα σημαντικό ρόλο στην διοικούσα επιτροπή.

Τα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στην συνεδρίαση που έγινε πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέλαβε και το πόστο του αναπληρωτή προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, καθώς ο κ. Αντύπας Σηφάκης θα απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ο σχηματισμός μιας επιτροπής που θα τρέχει όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτήν θα συμμετέχουν ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Φασουλάς, ο Γιάννης Τσακαλάκης και πιθανότατα και ένα ακόμη μέλος. Η επιτροπή για τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα έχει την εξουσιοδότηση να χειρίζεται άμεσα ζητήματα που προκύπτουν και να ενημερώνει την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ, για τις αποφάσεις που λαμβάνει.

Διεύρυνση της ομάδας επιχειρηματιών

Στην συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως η διεύρυνση της ομάδας των επιχειρηματιών, το επόμενο διάστημα.

«Στόχος είναι η δημιουργία μιας βάσης επιχειρηματιών, από το Ηράκλειο και την Κρήτη, που θα στηρίζει ένα πλάνο επιστροφής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τα επόμενα χρόνια».

Όπως γίνεται γνωστό από τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, το επόμενο διάστημα θα γίνουν επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και εκείνοι στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και η οποία θα συνεχιστεί με στόχο την ενδυνάμωση ακόμη περισσότερο του ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα, τόσο για τη φετινή χρονιά, όσο και για τα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News