Αθλητισμός

Γκουλής: "Είχαμε αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο"

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Γκουλής και στάθηκε στο στοιχείο της αποφασιστικότητας, που ήταν πιο έντονο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μας πέτυχαν μια δίκαιη νίκη. Άργησε να έρθει το πρώτο γκολ. Είχαμε αντίπαλο μια ομάδα που πρόσεξε πολύ το αμυντικό κομμάτι. Έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην πάσα μέσα στην περιοχή και στην τελική προσπάθεια. Αυτό το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες και πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν το επόμενο παιχνίδι στη Ραφήνα, είναι τελικός για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής ανέφερε πως: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Όχι μόνο το παιχνίδι με την Τριγλία. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Τα βλέπουμε όλα το ίδιο. Αυτή είναι η σκέψη μας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σταύρος Ηλιόπουλος υπογράμμισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Όταν παίζεις με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ξέραμε τα προβλήματα του ΟΦΗ στο τελευταίο διάστημα. Παίξαμε αμυντικά και στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι, χωρίς ο ΟΦΗ να έχει τη μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Είναι καθοριστική η φάση του πρώτου πέναλτι. Οι παίκτες μου λένε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ, αλλά δεν θέλω να πάρω θέση γιατί είμαι μακριά. Αν δεν γινόταν αυτό, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι κρίμα να βρίσκεται στην Γ Εθνική. Ξέρω τι σημαίνει ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Είδα στο πρώτο ημίχρονο, ότι τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν πρόβλημα σε αυτό.Σιγά-σιγά το ξεπέρασαν και με τη βοήθεια του κόσμου στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν το παιχνίδι που ήταν σημαντικό για αυτούς. Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, γιατί έδωσαν και την ψυχή τους».

Σχόλια