Αθλητισμός

Περιμένουν την ποινή στον Παναθηναϊκό

Η ήττα από τον Ηρακλή πέρασε στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό κοιτούν την επόμενη μέρα και κυρίως τη Δευτέρα (30/11), όταν θα μάθουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και την ποινή αναφορικά με όσα έγιναν στη Λεωφόρο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι θα είναι λογικό να τους επιβληθεί ένα πρόστιμο και μία τιμωρία της έδρας και αυτό θα τους αφήσει ικανοποιημένους, αν αποφασιστεί ότι το ντέρμπι θα γίνει κανονικά.

Αντιθέτως, θεωρούν ότι θα είναι παράλογο να τους αφαιρεθούν βαθμοί ή να κατακυρωθεί το ματς στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι τέτοια απόφαση δεν θα ευσταθεί νομικά.

Επισήμως, αυτό που διαρρέει είναι ότι ανάλογα με την απόφαση θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες αντιδράσεις, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τίποτα πιο συγκεκριμένο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει να δει αν θα επιβληθεί πρόστιμο και από τον Σταύρο Κοντονή σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αθηνά Μπαλωμένου και τους συνεργάτες του για τον ορισμό νέας ημέρας για το συλλαλητήριο. Τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό είναι να έχουμε τη διεξαγωγή του τη 18η Δεκεμβρίου.

Σχόλια