default-image

Έχασε 1-2 στο Παγκρήτιο από τον Αγροτικό Αστέρα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έχασε 1-2 στο Παγκρήτιο από τον Αγροτικό Αστέρα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα οδυνηρή ήττα υπέστη ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο Στάδιο, αυτή τη φορά από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-2, χωρίς να ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Στο α΄μέρος οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, παρουσιάζοντας πολλά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους αλλά και στην αμυντική τους λειτουργία, επιτρέποντας έτσι στον Αγροτικό Αστέρα σε δύο του ουσιαστικά προσπάθειες να πετύχει ισάριθμα τέρματα.  Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων προήλθε από οφ σάιντ.

Και όσο και αν προσπάθησε ο Εργοτέλης στην επανάληψη, βελτιώνοντας ως ένα βαθμό την παρουσία του το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ίνιατς.

Γκολ και φάσεις

Μόλις στο 45'' άνοιξε το σκορ ο Αστέρας από καθαρή θέση οφ σάϊντ με πλασέ του Οικονόμου (0-1).

7' Μακρινό σουτ του Αυγενικού, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

12' 2-0. Σέντρα του Γιάντση από την αριστερή πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Καραμπά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 0-2.

35' Σουτ Ντος Σάντος έδιωξε  δύσκολα ο Γιακουμής, η γυριστή κεφαλιά του Αμαραντίδη πέρασε ελάχιστα έξω από το τέρμα της ομάδας του.

45' Σουτ του Αυγενικού από το ύψος της περιοχής, ο Γιακουμής θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

48' Καλή φάση για τον Εργοτέλη έπειτα από τη σέντρα του Κούτρη και  κεφαλιά του Ντος Σάντος.

56' Δυνατό σουτ του Αυγενικού έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα.

58' Ο Αυγενικού έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ έκανε, έδιωξε  με τις γροθιές ο Γιακουμής.

59' Σουτ του Στεβάνοβιτς από κοντά, η μπάλα βρήκε  το χέρι του Τσεμπερίδη, με τον διαιτητή όμως να μην δίνει την παράβαση.

79' Κεφαλιά του Στεβάνοβιτς, έδιωξαν οι αμυντικοί, από κοντά με το κεφάλι ο Μπουρσέλης, ανάγκεσε τον Γιακουμή σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.

80' 2-1! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, από τον Μπουρσέλη, ο Ίνιατς με κεφαλιά βρήκε τα δίχτυα και έκανε  το 1-2.

88' Σέντρα του Στεβάνοβιτς από δεξιά, ο Μάνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε από κοντά την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Εργοτέλης (Στ. Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεβάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού (74' Κυριακόπουλος), Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος (59' Μάνος), Δωματάς (46' Ίνιατς), Παμλίδης.

Αγροτικός Αστέρας (Θ. Σαββίδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Κάπιας, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης (62' Σαμουηλίδης), Οικονόμου (91' Καραντασιάδης), Καραμπάς (82' Τοπούζης), Τζέσιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News