default-image

Βαριά ήττα για τον ΝΟΡ

Σπορ
Βαριά ήττα για τον ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να κοντράρει το ΝΟ Βουλιαγμένης ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου γνωρίζοντας βαριά ήττα με 20-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έφτασαν στο 10-0 στο ημίχρονο. Η τρίτη περίοδος ήταν ακόμη πιο θεαματική και το σκορ έφτασε στο 17-1, ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα της Βουλιαγμένης κατέβασε τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με σκορ 3-4 υπέρ του ΝΟ Ρεθύμνου.

Να σημειωθεί ότι αύριο Κυριακή στις 11π.μ.μ ο ΝΟΡ δίνει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οκτάλεπτα: 5-0, 5-0, 7-1, 3-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη  1, Ντάσιου  2, Πρωτόπαππα  3, Ξενάκη   5, Μαυρωτά  3, Ρουμπέση   2, Κώτσια  1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη  2, Ζόφωλη Ν., Μαμόγλου  1, Βαρελίδη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:  Κυριακάκη, Σαφέτη  1, Φαρμάκη Μ., Γαγάνη, Φωτίου, Αλεξάκη, Μαυρέλου, Μυριοκεφαλιτάκη  3, Καραλόγου, Φαρμάκη Ε.  1, Μπελέγρη, Σολανάκη, Λιμπιτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News