Αθλητισμός

Πρώτος αήττητος και εξάσφαιρος ο ΟΦΗ ’94

Αήττητος και πρώτος παραμένει ο ΟΦΗ '94 καθώς επικράτησε σήμερα με το ευρύ 6-0 του Χείμαρου στο ΒΑΚ.

Αγωνιστικά πάντως στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να μπήκαν έξι γκολ και να χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα, όμως ο ΟΦΗ '94 δεν έπιασε συνολικά καλή απόδοση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως το 70' το σκορ ήταν 1-0 και στα τελευταία 20 λεπτά το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Το 1-0 έκανε στο 12' με ωραίο πλασέ ο Μανιαδής και από εκεί και πέρα χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες τόσο με τον σκόρερ, όσο και με τους Κουτεντάκη, Λαμπριανίδη, Σκουλά, Κουκάκη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Φουντουλάκη, να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο ίδιο τέμπο ήταν και το β' ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν εγκατασταθεί στα καρέ του Χείμαρου και να έχουν ως το 70'δοκάρι με τον Μανιαδή και σημαντικές ευκαιρίες με Κουκάκη και Σκουλά.

Στο 71' ο Μανιαδής με σουτ έκανε το 2-0 και από εκεί κι έπειτα ήρθαν… βροχή τα γκολ. Στο 75' από ωραία μπαλιά του Κουτεντάκη, ο Κουκάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0 και ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Με ωραίο σουτ, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, ο Κουτεντάκης έκανε στο 82' το 5-0 και το σκορ έκλεισε στο 6-0 με σκόρερ τον Μαρή.

ΟΦΗ '94: Πανταγάκης, Ρουσσάκης, Κουτεντάκης (83' Καραγιαννάκης), Πλουμής, Βολτυράκης, Λαμπριανίδης, Παπαδάκης (72' Μαρής), Μανιαδής, Κουκάκης, Σκουλάς (60' Γκόγκολος), Αποστολάκης

ΧΕΙΜΑΡΟΣ: Φουντουλάκης, Κουριδάκης, Σπυριδάκης Π., Σπυριδάκης Α., Μηναδάκης, Σπυριδάκης Ι., Μασαούτης (74' Κολουντζάκης), Αυγουστάκης, Μπράχο, Καταχανάκης (46΄Καλπαδάκης), Παπαδάκης (54' Γιαμπουλάκης)

Σχόλια