default-image

Πρώτη νίκη του Πανθρακικού στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο
Πρώτη νίκη του Πανθρακικού στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασε το… ρόδι ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα της Super League καθώς πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου που συνεχίζει τον… κατήφορο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έφυγε, ο Τραϊανός Δέλλας ήρθε στην θέση του, αλλά η κατάσταση παραμένει τραγική για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου δε λέει να σηκώσει κεφάλι και η μια ήττα διαδέχεται την ήττα. Αυτή την φορά, ήταν η σειρά του ουραγού Πανθρακικού να νικήσει τους Περιστεριώτες, σημειώνοντας μάλιστα την παρθενική του φετινή επιτυχία έπειτα από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Πέμπτη σερί εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο, όταν κάποτε ήταν το μεγάλο του "όπλο" και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα με μόλις εννέα βαθμούς. Όσο για τους Θρακιώτες, έφτασαν τους επτά και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Ο Μελίσσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41' για τον Πανθρακικό, για να ισοφαρίσει ο Ναπολεόνι με εκτέλεση φάουλ στο 78'. Και ενώ το μομέντουμ φαινόταν να αλλάζει, τρία λεπτά μετά ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ντιγκινί και με προβολή έκανε το 2-1, που χάρισε και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή (5/12, 19:30), ενώ ο Ατρόμητος πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό (7/12, 19:30) σε ένα ματς πολύ οριακό και για τις δυο ομάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης (72' Μίλος Στόιτσεφ), Μπίτολο (46' Μαρσελίνιο), Γοδόι, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (46' Μαρσελίνιο)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελεθερόπουλος): Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μεχία, Λαδάκης (66' Ηλιάδης), Χαβίτο, Μάρτινς (63' Σέτι), Χασομέρης (36' Μουδούρογλου), Ντιγκινί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News