Αθλητισμός

Τεϊσέιρα: «Όνειρό μου να πάω στην Τσέλσι»

Βαλίτσες ετοιμάζει  ο Άλεξ Τεϊσέιρα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση από την Τσέλσι και μάλιστα βιάζεται να φύγει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να συνεργαστεί με το Μουρίνιο!

Ο Αλεξ Τεϊσέιρα επιβεβαίωσε τις επαφές του με την Τσέλσι μιλώντας στην «Lance» και εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Αυτό που είδα και αυτό που μου είπε ο μάνατζερ μου είναι ότι Τσέλσι, Γιουβέντους  και Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν προτάσεις.

Είμαι χαρούμενος που έχω λάβει πρόταση από την Τσέλσι, καθώς είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη, αλλά ο μάνατζερ μου θα το λύσει αυτό.

Είναι το όνειρό μου, έχω μιλήσει με πολλούς που επιθυμούν να αγωνιστούν στην Premier League, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, το πιο ανταγωνιστικό.

Για το Γενάρη νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο λόγω του ότι θα βρισκόμαστε στη μέση του πρωταθλήματος. Η Σαχτάρ έχει πει ότι δεν θα με αφήσει να φύγω τον Ιανουάριο, μόνο στο τέλος της σεζόν», είπε ο Βραζιλιάνος και στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Μουρίνιο:

«Ελπίζω να μην φύγει από την Τσέλσι τώρα. Θέλω να δουλέψω μαζί του και να έχω τεράστια επιτυχία στο πλευρό του».

Σχόλια