default-image

Ντρογκμπά: "Πολύ απαιτητικό το MLS"

Αθλητισμός
Ντρογκμπά: "Πολύ απαιτητικό το MLS"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ πιο απαιτητικό είναι το πρωτάθλημα MLS από την Premier League, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, εστιάζοντας στις δυσκολίες που υπάρχουν όσον αφορά τις μεγάλες αποστάσεις.

Ο Ιβοριανός τόνισε ότι τα πολύωρα ταξίδια από το ένα γήπεδο στο άλλο παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην απόδοση της κάθε ομάδας και για αυτό δύσκολα μπορεί κάποιο σύνολο να ξεχωρίσει.

«Αποτελεί μια διαφορετική πρόκληση το MLS. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι εύκολο να παίζεις εκεί. Πιστέψτε με, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να παίζεις στην Premier League, λόγω των ταξιδιών.

Μπορεί να μείνεις σε ένα αεροδρόμιο για τρεις ή τέσσερις ώρες, αν χάσεις την πτήση σου, έτσι όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Δεν υπάρχουν πολύ εκτός έδρας νίκες, γιατί όταν οι φιλοξενούμενοι φτάνουν στο γήπεδο είναι πολύ κουρασμένοι», είπε ο Ντρογκμπά που τα πηγαίνει περίφημα στην Μόντρεαλ, έχοντας σκοράρει 12 γκολ σε 12 εμφανίσεις.

Τέλος, ο 37χρονος έκανε και μια πρόβλεψη για την ανάπτυξη που θα έχει τα επόμενα χρόνια το MLS: «Είναι μία αναπτυσσόμενη λίγκα και νομίζω ότι θα γίνει μία από τις πιο σημαντικές του κόσμου σε λίγα χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News