Αθλητισμός

Παπαγγελής: «Εύχομαι να πιάσει η ευχή του Καρασάββα»

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε το μέλος της ΕΠΣΗ, Βαγγέλης Παπαγγελής, στο ζήτημα που προέκυψε με την δικαστκή διαμάχη ανάμεσα στην διοίκηση Τζώρτζογλου και την παράταξη Τζαμούση. Μετά τις δηλώσεις εις βάρος του που έγιναν από τον κ. Μιχάλη Καρασάββα, ο κ. Παπαγγελής πήρε θέση επί προσωπικού δίνοντας τη δική του απάντηση:"Λίγες ημέρες μετά από το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας για την ΕΠΣΗ και τις δηλώσεις του κ. Καρασάββα Μιχάλη, νιώθω την ανάγκη να πω επί προσωπικού κάποια πράγματα.

Είπε λοιπόν ο κ. Καρασάββας ότι αυτό που έγινε να το βρω από το Θεό. Απαντώ από την πλευρά ότι εύχομαι να πιάσει η ευχή του και όσα έχω προσφέρει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, μακάρι να τα βρω από το Θεό.

Για τα γεγονότα έχουν ήδη γίνει αναφορές. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η επίθεση προς το πρόσωπό μου είναι παντελώς άδικη. Επικοινώνησα όντως με τον κ. Καρασάββα προκειμένου να έρθουν σε συνεννόηση οι δικηγόροι και να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναβολής. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο ίδιος, καθώς ζήτησα το τηλέφωνο του δικηγόρου αλλά δεν δόθηκε. Αν δεν έγινε αυτή η συνεννόηση, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Όσο για το ηθικό κομμάτι που επικαλείται ο κ. Καρασάββας θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Τι είναι ανήθικο, ότι επικοινώνησα μαζί του για να γίνει μια συνεννόηση ή αυτό που έκαναν εκείνοι, ότι με έσυραν στις δικαστικές αίθουσες, κάτι που για μένα προσωπικά έγινε για πρώτη φορά κι ενώ προεκλογικά έλεγαν σε όλους ότι μόνο τον Παπαγγελή αξίζει να ψηφίσετε;

Ως σύμβουλος της ΕΠΣΗ υπηρετώ το τοπικό ποδόσφαιρο και βλέπω όλες τις ομάδες της Ένωσης με το ίδιο μάτι. Ασφαλώς και την ομάδα του κ. Καρασάββα, κάτι που γνωρίζει καλά ο ίδιος.

Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα και για μένα αυτό το ζήτημα σταματάει εδώ... Απλώς ένιωσα ηθικά ότι έπρεπε να δοθεί μια απάντηση στην άδικη εις βάρος μου επίθεση".

Σχόλια