Αθλητισμός

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί η Λαμία από τη Football League

Την απόφασή της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League ανακοίνωσε στο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα η Λαμία διαμαρτυρόμενη για τα διαιτητικά λάθη!

Την ώρα που παιζόταν το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή της (θα δούμε αν είναι… οριστική αφού υπάρχουν δυσκολίες για κάτι τέτοιο ή απλώς πρόκειται για «απειλή) να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Η Λαμία αν και εκτός έδρας βρισκόταν μπροστά το σκορ με 2-0. Ωστόσο δύο πέναλτι υπέρ των Φαιάκων έγραψαν το 2-2, προτού οι φιλοξενούμενοι μείνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής Πίντο, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ολική ανατροπή και να επικρατούν 3-2.

Η ανακοίνωση:

Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας.

Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε στο dikisports την εξής δήλωση:

"Ολα είναι στημένα, δείτε το σημερινό ματς με την Κέρκυρα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως να συγκρατηθούν οι φίλαθλοι όταν βλέπουν τέτοιες διαιτησίες; Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα"

Σχόλια