default-image

Τρεις ομάδες αήττητες στην Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Τρεις ομάδες αήττητες στην Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το δικό του συναρπαστικό χαρακτήρα έχει πάρει το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ και τα φαβορί ήδη ξεχωρίζουν.

Στα γήπεδα του Ηρακλείου έχουν παιχτεί 10 αγωνιστικές, περίπου το 1/3 του συνολικού μαραθωνίου και τρεις ομάδες παραμένουν αήττητες. Πρόκειται για τον Ηρόδοτο στον 1ο Όμιλο και το Ρούβα με τον ΠΟΑ στο 2ο Όμιλο. Τα τρία αυτά δυνατά ονόματα της κατηγορίας δείχνουν με την πορεία τους ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Ηρόδοτος στον 1ο Όμιλο έχει απολογισμό εννέα νικών και μίας ισοπαλίας. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού παρουσιάζει πληρότητα και επιθετική πολυφωνία και γι' αυτό έχει σημειώσει 39 γκολ, διαθέτοντας μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά από τη Δόξα Γαλιάς, η οποία για άλλη μια χρονιά έχει δυναμική και εμπειρία, ενώ μέχρι στιγμής την πρώτη πεντάδα που οδηγεί στον όμιλο ανόδου συμπληρώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου, ο Ο.Φ. Αρκαλοχωρίου και οι Μοίρες.

Στο 2ο Όμιλο, δύο είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν. Ο Ρούβας, μετά την εξασφάλιση των τριών βαθμών στο παιχνίδι που διακόπηκε και συνεχίστηκε τελικά στα Μάλια, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έχοντας επίσης, όπως και ο Ηρόδοτος, εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Ακολουθεί με 26 βαθμούς ο ΠΟΑ, με απολογισμό οκτώ νικών και δύο ισοπαλιών, αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, με μόλις δύο γκολ παθητικό, ενώ μέσα στην πεντάδα είναι ακόμα η Χερσόνησος, η Μινωική και ο ΠΑΝΟ Μαλίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News