Αθλητισμός

Στο στόχαστρο δύο παίκτες της ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να μην αγωνίζεται στην Ευρώπη και να μην είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία της Super League, ωστόσο κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της έχουν ζήτηση εκτός συνόρων.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη περί πρότασης για τον Αντρέ Σιμόες, που όμως η «Ένωση» εξ αρχής ξέκοψε και μάλιστα προτίθεται σύντομα να τον καλέσει για επέκταση συμβολαίου (λήγει το 2017), άλλοι δύο παίκτες της ομάδας είναι στο στόχαστρο ξένων συλλόγων. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον και τον Μακόλεϊ Κρισάντους, οι περιπτώσεις των οποίων είναι διαφορετικές.

Για τον Σουηδό μέσο έχουν έρθει, σύμφωνα με το Goal, 3-4 προτάσεις, ωστόσο η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει. Άλλωστε ο Γιόχανσον είναι σταθερά μεταξύ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών της ομάδας, ενώ έχει συμβόλαιο για άλλα τριάμισι χρόνια με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, ο Νιγηριανός φορ είναι πολύ πιο πιθανό να φύγει τον Ιανουάριο. Για τον «Μάκη» έχει προκύψει ενδιαφέρον από δύο συλλόγους εκτός συνόρων και εφόσον αυτό μετουσιωθεί σε πρόταση δεν θα πουν «όχι» σε πώλησή του. Άλλωστε ο Κρισάντους δεν έχει πείσει με την απόδοσή του και το συμβόλαιό του είναι από τα μεγαλύτερα στην ομάδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν ήδη στην αγορά κάποιον πιο αξιόπιστο φορ.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, ωστόσο από την πλευρά της ΠΑΕ λέγεται πως δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση που να αποδυναμώνει την ομάδα, παρά μόνο κινήσεις ενίσχυσής της.

Σχόλια