Αθλητισμός

Μύρων Σηφάκης... ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ για ειδικές αποστολές ο Μύρων Σηφάκης, πραγματικός στρατιώτης του ΟΦΗ! Δε θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση να συστρατευτεί με την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή. Με τη δυναμική προσωπικότητά του, τον ευθύ χαρακτήρα του, την ομιλίτικη καρδιά του και τη γλώσσα της αλήθειας, ο Σηφάκης μπορεί να τονώσει τη «φλατ» κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΕΙΝΑΙ δεδομένο ότι τα τεχνικά ζητήματα δεν είναι δική του ευθύνη, αλλά Γκουλής και Βλαστός θα είναι εκείνοι που θα έχουν το λόγο στον πάγκο. Ο Σηφάκης θα είναι εκείνος που θα εμπνεύσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα δώσει μια νέα πνοή, η οποία είναι αλήθεια ότι έλειπε.

ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ στιγμή, πάντως, η διοίκηση έπραξε με λογική και καθαρό μυαλό. Θα μπορούσε να αρχίσει τις «καρατομήσεις», ίσως για να συμπλεύσει και με το κοινό αίσθημα. Δεν το έκανε. Αντίθετα ενίσχυσε το ποδοσφαιρικό τμήμα με ένα άνθρωπο με γνώση και εμπειρία, ο οποίος αναλαμβάνει περισσότερες διοικητικές ευθύνες σε αυτό το κομμάτι.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ξέρει καλά και την αύρα της Γ' Εθνικής, καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια συνέδεσε το όνομά του με την παρουσία του ΠΑΟ Κρουσώνα στο πρωτάθλημα. Την πρώτη χρονιά ως προπονητής του ΠΑΟΚ και τη δεύτερη ως τεχνικός διευθυντής, ένας ρόλος που του ταίριαξε γάντι, έχοντας άριστη συνεργασία με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη.

ΠΡΟΣ τη θετική κατεύθυνση είναι η προσπάθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την ανάκαμψη, αλλά είναι δεδομένο ότι, αν δε φύγει η «θηλιά» των -6 βαθμών, ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει τρομερό σπριντ βαθμών, αλλά και πάλι να μην προλάβει το τρένο της ανόδου.

ΓΙ' ΑΥΤΟ και δίδεται μεγάλο βάρος στην εκδίκαση που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εκεί θα είναι... ο τελικός των τελικών για την κρητική ομάδα, για να μείνει ζωντανή!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ πάντως του νομικού Αντώνη Βγόντζα φέρνει στο μυαλό μια μεγάλη κερδισμένη μάχη! Το καλοκαίρι του 2011, όταν... ξεβράκωσε την ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια, και λίγες εβδομάδες αργότερα πανηγύριζε την επάνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Σημαδιακό...

Μ. Βαρ.

Σχόλια