default-image

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Λευτέρης Πουπάκης

Αθλητισμός
Προπονητής τερματοφυλάκων ο Λευτέρης Πουπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη πρόσωπο από τις καλές εποχές του ΟΦΗ, επιστρέφει για να συνεισφέρει από πόστο στο τεχνικό τιμ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πουπάκη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στη θέση του Γιάννη Μπακόπουλου, που αποτελεί παρελθόν.

Ο Λευτέρης Πουπάκης που αποχώρησε από τον Εργοτέλη μετά από αρκετά χρόνια τόνισε στις δηλώσεις του: «Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Τα τελευταία χρόνια έχει πικραθεί και δεν το αξίζει. Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κάνουμε αυτήν την επαναφορά. Είμαστε επιβάτες σε ένα καράβι που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το βάλουμε στο λιμάνι.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εγκαταλείψει αυτήν την προσπάθεια. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά και ομοψυχία. Με τη βοήθεια του Θεού όλα είναι εφικτά. Ο κόσμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια και πρέπει να δείξει αγάπη και υπομονή. Αυτή τη στιγμή το σωματείο βρίσκεται στην ανηφόρα και αυτή οδηγεί στην κορυφή».

Ο Λευτέρης Πουπάκης γεννήθηκε στις 28/12/1946. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της εποχής του, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω, ο Απόλλων Αθηνών και φυσικά ο ΟΦΗ (περίοδος 1977-80, αλλά και η Εθνική Ελλάδος. Εχει εργαστεί ως προπονητής στον ΠΟΑ, τον ΟΦΙεράπετρας, το Ασήμι, τον Μοχό, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία του Εργοτέλη, αλλά και στην πρώτη ομάδα.

Τέλος, με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά του στον ΟΦΗ και τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μπακόπουλο και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News