Αθλητισμός

Επτά μετάλλια των Gerontis Fighters στο Ευρωπαϊκό

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Gerontis Fighters στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwon-do ITF με την ονομασία "Fighting Falcon", το οποίο φιλοξενήθηκε στις 13-15/11 στο Blagoevgrand της Βουλγαρίας.

Στους αγώνες πήραν μέρος εκατοντάδες κορυφαίοι αθλητές από όλη την Ευρώπη κι όμως οι Κρήτες αθλητές, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι εκπρόσωποι της Ελλάδας, κατάφεραν να κατακτήσουν επτά μετάλλια!

Την αποστολή της Ελλάδας αποτελούσαν οι Ελευθέριος Ηλιάκης, Εφραίμ Σακαλίδης, Αντρέας Τζανίδης, Άννα Κέντρου, Μαρία Χρυσουλάκη και Ελευθέριος Στρατηγάκης.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ιωάννη Γεροντή, ο Ελευθέριος Ηλιάκης ήταν εντυπωσιακός κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -57 κιλά εφήβων και την 3η θέση στις ομαδικές μάχες. Ο Ελευθέριος  Στρατηγάκης κατάφερε να περάσει πολλούς αγώνες και να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία -35 κιλά παίδων και την 3η θέση στις ομαδικές μάχες.

 Ο Αντρέας Τζανίδης έκανε μία άψογη παρουσία, όμως στάθηκε άτυχος στον προημιτελικό, χάνοντας από το Σλοβένο αντίπαλό του. Έτσι κατέκτησε την 4η θέση, κατάφερε όμως να κατακτήσει την 3η θέση στις ομαδικές μάχες. Εξαιρετική και η Άννα Κέντρου που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία -70 νεανίδων. Ο Εφραίμ Σακαλίδης ήταν 3ος στις ομαδικές μάχες και τέλος η 10χρονη Μαρία Χρυσουλάκη έκανε μία εντυπωσιακή παρουσία, κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία -40 κιλά παγκορασίδων.

Σχόλια