default-image

«Καθάρισε» ο Σίρλε για την Βόλφσμπουργκ

Ποδόσφαιρο
«Καθάρισε» ο Σίρλε για την Βόλφσμπουργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε «χρυσή» αλλαγή εξελίχθηκε ο Αντρέ Σίρλε για την Βόλφσμπουργκ καθώς σκόραρε για το 2-0 της ομάδας του επί της ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία, μία νίκη που την φέρνει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου του Champions League.

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε γιατί... είχε τον Αντρέ Σίρλε σε τρομερή ημέρα. Ο Γερμανός πέρασε στο ματς στο 61ο λεπτό και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 67' με πλασέ από δύσκολη γωνία, ενώ στο 88' "κλείδωσε" τη νίκη για τους "λύκους".

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Στο 62' ο Τόσιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0, βλέποντας τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπέντνερ έφτασε μια "ανάσα" από το 0-3, όμως στάθηκε επίσης άτυχος. Με αυτή τη νίκη η Βόλφσμπουργκ έφτασε τους 9 βαθμούς και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Φερνάντες, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς (46' Βάσιν), Ναμπάμπκιν (75' Νάτχο), Βένμπλουμ, Τζαγκόεφ (90' Παντσένκο), Τόσιτς, Μιλάνοφ, Μούσα, Ντουμπιά.

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Τρασχ, Νάλντο, Ντάντε, Σάφερ, Καλιγκιούρι (61' Σίρλε), Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Βιεϊρίνια, Κρούζε (81' Γιουνγκ), Ντοστ (86' Μπέντνερ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News