Αθλητισμός

Επίσημο: Τιμ μάνατζερ στον ΟΦΗ ο Σηφάκης!

Στον Μύρωνα Σηφάκη ανέθεσε η διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ το πόστο του τιμ μάνατζερ, σε μια προσπάθεια να θωρακίσει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρόκειται για μια απο τις ενέργειες που θα γίνουν απο τη διοικούσα επιτροπή, σε μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα και να χαραχθεί μια νέα πορεία για την ομάδα. Ο Μύρων Σηφάκης, ένας άνθρωπος που έχει και αυτός συνδέσει το όνομα του με τον ΟΦΗ, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Γκουλή και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, θα βοηθήσει με την εμπειρία του, για την καλυτέρευση του αγωνιστικού προσώπου της ομάδας.

Ο Μύρων Σηφάκης, μετά απο συζητήσεις που είχε με την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τους κ.κ. Γκουλή και Βλαστό, συμφώνησαν στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας, που κοινό στόχο έχει ο ΟΦΗ να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ ο Μύρων Σηφάκης τόνισε τα παρακάτω:

"Όποτε μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα, δεν το αρνήθηκα. Πάντα βέβαια ήταν σε ειδικές και πολύ δύσκολες συνθήκες.Το ίδιο συμβαίνει και αυτή τη φορά. Άκουσα τους ανθρώπους της ομάδας, τι θέλουν απο μένα και αν μπορώ να το υλοποιήσω. Η διοίκηση προχωράει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να προσπαθήσουμε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και είναι η άνοδος.

Πήρα την απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας, σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο για αυτή, είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς. Μετά απο πολλά χρόνια το οικονομικό που ήταν το αγκάθι, οι άνθρωποι αυτοί το έχουν διασφαλίσει στο έπακρον.

Μου ζήτησαν να προστατέψω την επένδυση τους και να τους βοηθήσω με το υπόλοιπο επιτελείο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να είμαι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τον προπονητή, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για επιτευχθεί ο στόχος. Ολοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες του εγχειρήματος.

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω, είναι ότι μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το είχαμε επαναλλάβει πριν απο κάποια χρόνια όταν φέραμε 25 χιλιάδες κόσμο στο Παγκρήτιο στάδιο. Τότε είχαμε 11 αγωνιστικές στη διάθεση μας, τώρα έχουμε 21.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα πρέπει να έχουμε πίστη και αγάπη για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Χρειάζονται θετική ενέργεια και θετικές συμπεριφορές. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Χρειάζονται πράξεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχόλια