Αθλητισμός

Στις 16/12 ο ΟΦΗ στο Διαιτητικό για το -6

Στις 16 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ για την υπόθεση της αφαίρεσης των 6 βαθμών, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα έχει προσφύγει στην ΕΠΟ απο τις 9/10/ 2015 και η πλευρά του ΟΦΗ εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική έκβαση της υπόθεσης, την οποία και θα δικάσουν τακτικοί δικαστές.


Τη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, στην προσπάθεια του για δικαίωση, πλαισιώνει και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης Κωσταντίνος Χρυσόγονος. Μάλιστα ο κ. Χρυσόγονος έχει κάνει γνωμοδότηση για το δίκαιο του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή και θα παραστεί και προσωπικά στην εκδίκαση.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το νομικό του ΟΦΗ Μανόλη Φωτάκη, ο οποίος είναι εκείνος που έχει ασκήσει το σχετικό δικόγραφο στο αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ από τις 9/10/2015. Ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει συντεταγμένα και πιθανότατα και με περαιτέρω νομική ενίσχυση, να διεκδικήσει το δίκιο του στην υπόθεση αυτή, ώστε να μην επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών.

Σχόλια