default-image

Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του

Αθλητισμός
Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός προγράμματος ήταν η ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται πλέον να παίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Αυτό ήταν, άλλωστε, και το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης στην «Αλιάνζ Αρινα», όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τους Βαυαρούς.

Πλέον ο αγώνας της 9ης Δεκεμβρίου έχει αποκτήσει χαρακτήρα έναν τελικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας απέναντι στους Λονδρέζους, στους οποίους χρειάζονται τρία αποτελέσματα για να πετύχουν τον στόχο τους. Με νίκη ή ισοπαλία παίρνουν σίγουρα το «εισιτήριο». Επίσης, προκρίνονται με ήττα 0-1 ή 1-2, αφού στο Λονδίνο είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως «έχουμε σκπό να διεκδικήσουμε τον βαθμό που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Είναι κάτι που θα το κάνουμε στην έδρα μας. Υπάρχει αυτό το μικρό πλεονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας».

Αυτό είναι που στάθηκαν και οι περισσότεροι παίκτες, όπως ο Καμπιάσο, ο Ελαμπντελαουί και ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ μέχρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναγνώρισε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την Άρσεναλ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο φαληρικό γήπεδο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στη Βέροια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News