default-image

Παρουσία φιλάθλων και... Κούζμιτς

Μπάσκετ
Παρουσία φιλάθλων και... Κούζμιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια… ευχάριστη επίσκεψη είχαν οι παίκτες και το τιμ του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση. Περίπου 250 οπαδοί του τριφυλλιού ανηφόρισαν στο ΟΑΚΑ και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους πράσινους, δείχνοντας παράλληλα την στήριξή τους στην ομάδα, μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Άλλωστε, την Παρασκευή υπάρχει ο πρώτος… τελικός στη φετινή διοργάνωση, με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη, όπου με διπλό, ο Εξάστερος πατάει γερά τα πόδια του και γίνεται «αφεντικό» για πρόκριση, με ήττα μπλέκει περισσότερο από ποτέ (στο 2-4 το ρεκόρ και των δύο ομάδων).

Τα θετικά για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ήρθαν και από το μέτωπο του Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει κανένα πρόβλημα και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, δηλώνοντας «παρών» για τον κρίσιμο αγώνα στην Τουρκία. Στην αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση θα βρίσκεται και ο Παππάς, που δύσκολα θα παίξει (κυρίως για ψυχολογικούς λόγους τον παίρνει μαζί του ο Σάλε), ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πως το comeback του είναι προ των πυλών. Απών μόνο ο Μποχωρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News