default-image

Champions League: Τα αποψινά αποτελέσματα

Ποδόσφαιρο
Champions League: Τα αποψινά αποτελέσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά γκολ, εκπλήξεις και… δραματικά ματς περιελάμβανε η 5η αγωνιστική των ομίλων 5 έως 8 του Champions League.

Στον 5ο Όμιλο η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι με νίκη 6-1 επί της Ρόμα και το Λιονέλ Μέσι να κάνει επανεμφάνιση με απίστευτο γκολ, συνολικής ατομικής προσπάθειας. Η Μπαρτσελόνα περνάει ως πρώτη και πιο κάτω υπάρχει θρίλερ για την 2η θέση, αφού όλοι ελπίζουν.

Στον 6ο Όμιλο η Μπάγερν με το 4-0 επί του Ολυμπιακού πέρασε ως πρώτη κι έτσι Ολυμπιακός και Άρσεναλ (νίκησε 3-0 τη Ντιναμό) θα λύσουν τις διαφορές τους στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους για να προκριθούν στους "16" της διοργάνωσης.

Στον 7ο Όμιλο τα αποτελέσματα έφεραν… κόλαση. Το 2-0 της Ντινάμο Κιέβου μέσα στην Πορτογαλία δεν επέτρεψε στην Πόρτο να πανηγυρίσει από απόψε, αλλά αντίθετα τη φέρνει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση. Η Τσέλσι με το 4-0 επί της Μακάμπι στο Ισραήλ την έπιασε στην κορυφή, ενώ την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική και εάν τη νικήσει, δίνει την ευκαιρία στους Ουκρανούς να είναι εκείνοι που θα περάσουν, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας! Πλέον το ματς στο Λονδίνο είναι «τελικός» και ο Ζοσέ Μουρίνο μπορεί να είναι αυτός που θα αποκλείσει την αγαπημένη του Πόρτο

Στον 8ο Όμιλο η Γκενκ με γκολ στο 95' «σκότωσε» τη Λιόν και την άφησε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Παράλληλα, οι Βέλγοι πέρασαν στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τη Βαλένθια κατά έναν βαθμό και πλέον κρατούν την υπόθεση πρόκριση στα χέρια τους. Η Ζενίτ από την πλευρά της συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία με το απόλυτο νικών!

5ος Όμιλος

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα      13

3. Λεβερκούζεν      5

4. ΜΠΑΤΕ      4

Η επόμενη (9/12)

Ρόμα-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ      

6ος Όμιλος

Άρσεναλ-Ντιναμό Ζ.      3-0

Η βαθμολογία

2.Ολυμπιακός      9

4.Ντιναμό Ζ.      3

Η επόμενη (9/12)

Ντιναμό Ζ.-Μπάγερν

7ος Όμιλος

Πόρτο-Ντιναμό Κ.      0-2

Η βαθμολογία

3.Ντιναμό Κ.      8

Η επόμενη (9/12)

Ντιναμό Κ.-Μακάμπι      

8ος Όμιλος

Η βαθμολογία

2.Γκενκ      7

Η επόμενη (9/12)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News