default-image

Με καρδιά και θάρρος γνώμης στη "Μικτή Ζώνη"

Ποδόσφαιρο
Με καρδιά και θάρρος γνώμης στη "Μικτή Ζώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την γλώσσα της αλήθειας τους, προσπάθησαν να αναλύσουν την δύσκολη πορεία του ΟΦΗ, καταθέτοντας επίσης την άποψη τους για το τι πρέπει να γίνει στην μεγάλη κρητική ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών και ποδοσφαιρικό θρέμμα του ΟΦΗ Μανόλης Παπαματθαιάκης (από δεξιά στη φωτογραφία), ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και Εργοτέλη Γιάννης Νικηφόρος, και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γιαλυτάκης, Μάνος Σουργιάς, Τάσος Βαρδάκης, βρέθηκαν στην «Μικτή Ζώνη»  όπου ξετύλιξαν το κουβάρι και συνέστησαν ψύχραιμες κινήσεις.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί. Ο πρωταθλητής βγαίνει με 60 έως 70 βαθμούς. Θεωρητικά είναι ανοικτό, αλλά ο ΟΦΗ πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του», τόνισε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επισημαίνοντας ότι είδε του παίκτες του ΟΦΗ στο ματς των Ζωνιανών, πιεσμένους ψυχολογικά».

Για τον Γιάννη Νικηφόρο «η επιβολή προστίμων ή άλλων πιέσεων, δεν είναι ενδεδειγμένη λύση και όλοι πρέπει να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους» θεωρώντας λάθος τον επιμερισμό νέων φορτίων από τη διοίκηση.

«Οι ομάδες κτίζονται το καλοκαίρι, εκεί έγιναν κάποια λάθη, αλλά σημασία έχει τώρα να διαχειρισθούν ψύχραιμα το πρόβλημα και η διοίκηση να επικεντρώσει την προσοχή της στην επιστροφή των 6 βαθμών» υποστήριξε ο Γιώργος Γιαλυτάκης, ενώ την ίδια θετική διάθεση έδειξαν ο Μάνος Σουργιάς («χρειάζεται δράση σε όλα τα επίπεδα και οι παράγοντες πρέπει να βγουν πιο μπροστά») και ο Τάσος Βαρδάκης («έχω δει όλα τα παιγνίδια μέσα έξω εκτός από ένα και μου έχει κάνει εντύπωση που η ομάδα του ΟΦΗ, δεν έχει βρει την ταυτότητά της σε εννέα αγωνιστικές»).

Στην εκπομπή ειπώθηκαν και για τον Εργοτέλη με τον Γιάννη Νικηφόρο που είναι κοντά στην ομάδα να επισημαίνει την αναγκαιότητα εξεύρεσης χρημάτων, «διαφορετικά, μπορεί να μην βγάλει τη σεζόν».

Για την σπουδαία εμπειρία που έζησαν τα Ζωνιανά από την ιστορική συνάντηση του Ερμή με τον μεγάλο ΟΦΗ έκανε λόγο σε παρέμβαση του γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Παρασύρης, παίρνοντας και τα εύσημα για την άψογη φιλοξενία του αγώνα και την θερμή υποδοχή των κατοίκων στην αποστολή του ΟΦΗ.

#Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την προχθεσινή Μικτή Ζώνη, πολλοί φίλοι του ΟΦΗ σε όλη την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που στάλθηκαν στην εκπομπή και στους καλεσμένους της.

#Το τι συμβαίνει και τι μέλλει γενέσθαι σε αυτή την μεγάλη ομάδα που έχει σκοντάψει στη Γ΄εθνική έχει διεγείρει την αγωνία αρκετών ποδοσφαιρόφιλων ανά την επικράτεια.

#Δεν ήταν λίγα τα μηνύματα που έφταναν στα κινητά των καλεσμένων την ώρα της εκπομπής, όπως και την επόμενη μέρα. Από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καλαμάτα και άλλες περιοχές…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News