Αθλητισμός

Στέλνει το μήνυμά της η Παρί Σεν Ζερμέν

 «Je suis Paris» θα γράφει η φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στους επόμενους αγώνες της με σκοπό να τιμήσει τους νεκρούς του Παρισιού.

Το Παρίσι ζει ακόμα υπό την σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης, προσπαθώντας παράλληλα να γυρίσει στην καθημερινότητά της. Το ίδιο και η Παρί Σεν Ζερμέν - βασικό κομμάτι της γαλλικής πρωτεύουσας- η οποία επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσε να αφήσει πίσω της τα τραγικά γεγονότα.

Οι φανέλες της ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια, το αυριανό με την Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό του Σαββάτου με την Τρουά για το πρωτάθλημα, θα είναι ιδιαίτερες καθώς τη θέση του χορηγού θα πάρει το μήνυμα «Je suis Paris».

«Ως φόρος τιμής στα 130 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορούν την ειδική φανέλα στην οποία θα είναι αποτυπωμένη το συγκεκριμένο μήνυμα και τίποτε άλλο» αναφέρει η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ευχαριστεί τους χορηγούς-συνεργάτες για την παραχώρηση του χώρου στην φανέλα για την πραγματοποίηση της ενέργειας.

Σχόλια