default-image

«Κόλλησαν» στο 0 Βέροια και Ηρακλής

Ποδόσφαιρο
«Κόλλησαν» στο 0 Βέροια και Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Βέροια και τον Ηρακλή που έκλεισε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Κακό πρώτο ημίχρονο, με την «βασίλισσα του Βορρά» να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Πολύ καλύτερο παιχνίδι στο δεύτερο, όπου οι δύο προπονητές έψαξαν τις αντεπιθέσεις, αλλά παρά τις προϋποθέσεις γκολ δεν μπήκε. «Βράζουν» με τον διαιτητή Βοσκάκη οι Θεσσαλονικείς για την φάση του 75ου λεπτού, όπου αντί να δοθεί φάουλ έξω απ' την περιοχή στον Μπουλούτ -ενώ έβγαινε τετ-α-τετ- γύρισε τη φάση πίσω.

Ματς δυνατό και με σχετικά καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά στην Ημαθία. Παρότι προτεραιότητα και των δύο ομάδων ήταν η διατήρηση του «μηδέν», ήταν εμφανές πως θα έψαχναν τη νίκη και κυνήγησαν το γκολ. Αν και δεν υπήρξε κάποια «καθαρή» ευκαιρία -με εξαίρεση ένα χλιαρό σουτ του Βέλλιου- οι άμυνες είχαν αρκετή δουλειά.

Όσο πέρναγαν τα λεπτά «φούντωναν» οι μάχες στη μεσαία γραμμή και τα νεύρα από τα σκληρά μαρκαρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει ο ρυθμός. Η Βέροια κατάφερε να πάρει την μπάλα στα πόδια της, όμως δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Χουάντερσον, που δεν χρειάστηκε να επέμβει. Από την μεριά του, ο Ηρακλής δεν είδε… χαρά στις αντεπιθέσεις κι έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο.

Με πιο επιθετικές διαθέσεις μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο για το δεύτερο 45λεπτο. Οι κινήσεις των δύο προπονητών να περάσουν στο ματς του Αμπντούν και Μπουλούτ φρέσκαραν τις μεσοεπιθετικές γραμμές, που ήταν σαφώς πιο δραστήριες. Τόσο η Βέροια, όσο και ο Ηρακλής δημιουργούσαν εστίες κινδύνου με επιθέσεις στην κόντρα, όμως και πάλι έλειψε η μεγάλη ευκαιρία.

Λεπτό με το λεπτό και ο «Γηραιός» ανέβαζε την απόδοσή του. Οι Θεσσαλονικείς μπλόκαραν τους αντιπάλους τους και με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του Παπαδόπουλου «βράζει» με τη φάση στο 75', όταν ο Βοσκάκης αντί να καταλογίσει φάουλ στον Μπουλούτ από τον Μαγέφσκι - ενώ έφευγε μόνος του απέναντι στον Λόπεθ - γύρισε την φάση πίσω για άλλη παράβαση στην σέντρα! Στο φινάλε ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ στα μετόπισθεν με τον κίνδυνο να χαθεί ο βαθμός. Παρά τα γεμίσματα, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, γκολ δεν ήρθε και το ματς τελείωσε… όπως άρχισε, 0-0.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (81' Κόλα), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ (62' Γιουσούφ), Μερεμπασβίλι (46' Αμπντούν)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο, Μακρής (68' Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46' Μπουλούτ), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης (77' Πασάς), Βέλλιος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News