default-image

Στηρίζει τον Μπενίτεθ ο Πέρεθ

Ποδόσφαιρο
Στηρίζει τον Μπενίτεθ ο Πέρεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόλυτη στήριξή του στον Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε ο Φλορεντίνο  Πέρεθ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκτακτα σήμερα το απόγευμα. «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Ράφα Μπενίτεθ», επισήμανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα, μετά από διάφορα δημοσιεύματα (περί κακών σχέσεων στα αποδυτήρια), μετά από γενικά πολύ γκρίνια και «μουρμούρα», ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου στήριξε απόλυτα τον Ισπανό κόουτς!

«Θέλω να σας μεταφέρω πως εγώ προσωπικά και όλοι στη διοίκηση της ομάδας στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα! Έχει την υποστήριξή μας για να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει τον σύλλογο σε επιτυχίες. Μόλις τώρα ξεκίνησε τη δουλειά στη Ρεάλ, ας τον αφήσουμε να δουλέψει και θα πετύχει τους στόχους του», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας.

«Έχουμε μια σπουδαία ομάδα που είναι ικανή να φέρει πολλές χαρές στον κόσμο, όπως του αξίζει. Ζητώ απ' τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά τους» κατέληξε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από τον προεδρικό θώκο, μετά από την σχετική απαίτηση μερίδας οπαδών κατά τη διάρκεια του Clasico( φώναζαν συνθήματα που τον προέτρεπαν να το κάνει), ο Πέρεθ αποκρίθηκε:

«Νέος πρόεδρος; Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για εκλογές. Ξέρω ότι υπάρχει εκστρατεία εναντίον μου, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να φύγω. Οι εφημερίδες γράφουν πολλά ψέματα.

Λένε ότι έχω μεγάλη επιρροή στην ομάδα και στον προπονητή. Όλα αυτά είναι ψέματα».

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά το «εγώ ή ο Μπενίτεθ» που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου πως ειπώθηκε από τα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να απαντάει:

«Είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν έχω ιδέα από που βγαίνουν όλα αυτά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News