default-image

Ροδίτης: Μην ασελγείτε στο πτώμα του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ροδίτης: Μην ασελγείτε στο πτώμα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμύ κατηγορώ κατά πάντων για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Εργοτέλης εξαπέλυσε με επιστολή του ο πρώην παράγοντας της ομάδας Παύλος Ροδίτης, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.  

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Φτάνει πια, η υπομονή τέλος.

Κύριοι, αυτοί που είστε υπεύθυνοι για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ μην ασελγείτε στο πτώμα της ομάδος μας. Γιατί έτσι την έχετε καταντήσει. Η ιστορική ομάδα οδηγείται σε εξευτελισμό εδώ και πολύ καιρό. Είναι κρίμα για την ιστορία της να την έχετε καταντήσει σάκο του μποξ. Ξεφτιλίζετε καθημερινώς στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.

 Μαζί με την ομάδα μας ξεφτιλίζονται και οι αγνοί φίλαθλοι του συλλόγου μας.  Έχετε  πάψει πια να έχετε   φερεγγυότητα που πρέπει, τουλάχιστον στα βασικά προβλήματα. Ο κάθε ΕΡΓΟΤΕΛΗΤΗΣ δεν έχει πρόβλημα σε όποια κατηγορία  και να παίζει η ομάδα μας. Όπου και να είναι αρκεί να διατηρεί την ΙΔΕΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που είχε πάντα. Έχετε ξεπουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας δηλαδή όλους τους ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ . Ότι χρήμα και να παίρνετε το πρωί, το μεσημέρι δεν υπάρχει.

 Όσο περιουσιακό στοιχείο έχει απομείνει, θα μείνει ελεύθερο αν ΣΚΑΣΕΙ η ομάδα .Aσε που έχει ΣΚΑΣΕΙ.  Τότε αυτή τη ζημιά ποιος θα την πληρώσει; Αλλά ξέχασα, Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.  Δεν είναι έτσι όμως. Αν δεν μπορείτε σηκωθείτε να φύγετε. Δεν πάει άλλο. Αφήστε την τύχη της ομάδας μας στον ερασιτέχνη που έχει αξιόλογους ανθρώπους. Γιατί έτσι που πάτε θα διαλύσετε και αυτόν. Αυτό που δεν θα μπορέσετε όμως να διαλύσετε θα είναι η ιδέα που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

 ΠΑΥΛΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News