default-image

Θέτει υψηλούς στόχους ο Αναστασάκης

Σπορ
Θέτει υψηλούς στόχους ο Αναστασάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την πολύ καλή περυσινή χρονιά, ο Μιχάλης Αναστασάκης ευελπιστεί σε μία ακόμα καλύτερη το 2016.

Ο Χανιώτης σφυροβόλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος του 21χρονου πρωταθλητή της σφυροβολίας, ο οποίος χρειάζεται βολή 73.50 για να προκριθεί στο Άμστερνταμ. «Σίγουρα, μια βολή σε αυτά τα μέτρα πιστεύω πως είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Η προετοιμασία, μέχρι στιγμής, πάει πολύ καλά. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με αρκετές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τις προηγούμενες. Πλέον, με τον προπονητή μου στεκόμαστε πολύ στο κομμάτι της τεχνικής και σε άλλα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε», τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, συμπληρώνοντας πως:

«Έχουμε «δέσει» απόλυτα και πλέον ο ένας έχει μάθει καλά τον άλλον. Το σημαντικότερο για εμένα είναι η σχέση που έχει ο προπονητής μου με το αγώνισμα. Έχει ζήσει την κάθε στιγμή στη σφυροβολία και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται. Ξέρει τι αισθάνεται ο αθλητής σε κάθε μέτρο».

Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες θωρείται εξαιρετική πρόκληση. «Σίγουρα, είναι δύσκολο να πω πως θα πετύχω μια επίδοση στα 78 μέτρα που είναι το όριο. Ωστόσο, θα 'κυνηγήσω' όσο μπορώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και, αν εφικτό, να διεκδικήσω την πρόκρισή μου μέσα από την 32άδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News