default-image

Νίκη του Κισσαμικού με ανατροπή, 2-1 τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Νίκη του Κισσαμικού με ανατροπή, 2-1 τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κισσαμικός ήταν ο κερδισμένος του κρητικού ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή και να επικρατούν 2-1.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο είχαν την απόλυτη κυριαρχία και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Παμλίδη λίγο πριν τη λήξη του 45λέπτου όμως στην επανάληψη τα τραγικά αμυντικά λάθη, γύρισαν το παιχνίδι υπέρ της ομάδας των Χανίων με τέρματα των Βαττή και Μάντζη.

Φάσεις και γκολ

3? Μακρινό σουτ από τον Κυριακόπουλο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αγριμάκη.

25? Σέντρα από δεξιά του Στεφάνοβιτς, η μπάλα έφτασε στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής του Κισσαμικού, ο Ντος Σάντος έκανε το κοντρόλ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν τραγικά άστοχο…

31? Μπαλιά του Καλέ στον Παμλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Κισσαμικού έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αγριμάκη!

35? Ο Καλέ επωφελήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε απέναντι από τον Αγριμάκη, έκανε το σουτ ο παίκτης του Εργοτέλη, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε και στη συνέχεια ο Μάνος προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα, αλλά απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του ο Σακελλαρίου!

37? Ο Εργοτέλης με τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία που έχει, δείχνει να είναι αυτός ο γηπεδούχος και ο Κισσαμικός ο φιλοξενούμενος!

42? Τεράστια ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Με τον Παμλίδη να βρίσκεται απέναντι από τον Αγριμάκη και από θέση πλάγια αριστερά, έκανε δύο σουτ, αλλά ισάριθμες φορές ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε!

43? Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Ντος Σάντο, ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

45? ΓΚΟΛ ο Εργοτέλης! Σέντρα από δεξιά του Μάνου, ο Στεφάνοβιτς κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Παμλίδη και εκείνος με «τακουνάκι» μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αγριμάκη και οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν τον σκορ!

46? Σέντρα από αριστερά του Κούτρη, ο Μάνος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στην κίνηση και ο Αγριμάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα!

51? Εκτέλεση κόρνερ του Μάνιας, με την μπάλα να φτάνει στον Βαττή εκτός περιοχής και να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου…

54? Μακρινό σουτ του Καμαρά, ο Αγριμάκης μπλόκαρε την μπάλα.

57? Σουτ του Μάντζη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασίου!

61? ΓΚΟΛ για τον Κισσαμικό! Ο Λώττας έκανε την κάθετη πάσα στον Βαττή, ο οποίος απέναντι από τον Αθανασίου έκανε το πλασέ και την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους!

64? Δοκάρι για τον Εργοτέλη! Ο Ντος Σάντος έφυγε στην… πλάτη της άμυνας του Κισσαμικού και έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Γιαννίτση και να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Αγριμάκη και στη συνέχεια να καταλήγει στην αγκαλιά του!

68? Διαγώνιο σουτ του Ντος Σάντος από αριστερά, με τον Αγριμάκη να μην μπλοκάρει την μπάλα και να καταλήγει σε κόρνερ…

71? Σέντρα σουτ από τον Μάνο η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Αγριμάκη…

75? ΓΚΟΛ για τον Κισσαμικό! Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Βαττή, ο οποίος έκανε την πάσα στον Μάντζη και εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασίου και πλάσαρε σωστά δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους!

83? Σέντρα από δεξιά του Δωματά, με τον Καλέ εντός περιοχής να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…

90+5? Ωραίο σουτ από τον Βλάχο, απομάκρυνε ο Αθανασίου τον κίνδυνο από την εστία του!

90+6? Εντυπωσιακή προσπάθεια του Καλέ και ψηλοκρεμαστή πάσα στον Δωματά, ο οποίος απέναντι από τον Αγριμάκη πλάσαρε άουτ!

90+7? Λήξη της αναμέτρησης, με τον Κισσαμικό να παίρνει το ντέρμπι της Κρήτης με νίκη-ανατροπή με σκορ 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη!

Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μανιάς, Βαττής, Λώττας, Μάντζης.

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Αθανασίου, Μάνος, Κούτρης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Καλέ, Στεφάνοβιτς, Καμαρά, Ντος Σάντος, Παμλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News