default-image

Τέλος ο Θεοδωράκης από τον ΟΑΧ

Μπάσκετ
Τέλος ο Θεοδωράκης από τον ΟΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας γυναικών του ΟΑ Χανίων αποτελεί ο Λευτέρης Θεοδωράκης, ο οποίος μετά την ήττα από την Αγία Παρασκευή υπέβαλε την παραίτησή του, που έγινε αποδεχτή από τη διοίκηση.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ αναφέρει:

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Λευτέρη Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης μετά το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έθεσε στη διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και παρά την στήριξη και επιμονή του εφόρου Γιάννη Τζουγκράκη και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Δερμιτζάκη, η απόφασή του δεν άλλαξε.

Ως εκ τούτου, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ενώ να σημειωθεί ότι στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Καλαμάτα, στον πάγκο θα βρεθεί η Φρόσω Δημητρουλάκη.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων οφείλει να αναγνωρίσει την προσπάθεια στο πρόσωπο του κόουτς Θεοδωράκη και να τον ευχαριστήσει για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, παρότι δεν θα εγκαταλείψει τον ΟΑΧ, αφού θα παραμείνει στα Τμήματα υποδομής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News