Αθλητισμός

Κοντονής: "Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο"

Από το Σάββατο και μετά έχει γίνει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για τις διαβουλεύσεις που έγιναν και οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Με ανακοίνωση του την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή κατά τη διάρκεια των προχθεσινών διαβουλεύσεων και ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βγουν στο φως τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας σήμερα στον Alpha 9.89, παραδέχθηκε ότι δεν μίλησε με κανέναν από τον Παναθηναϊκό και ότι, αντιθέτως είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο.

"Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι' αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα", είπε στον αέρα του ραδιοφώνου ο υφυπουργός...

Σχόλια