default-image

Συγκινητικό πανό για τον Σουμάχερ

Αθλητισμός
Συγκινητικό πανό για τον Σουμάχερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα συγκινητικό πανό που αφορούσε τον  Μίκαελ Σουμάχερ έκλεψε την παράσταση στο Race of Champions.

Κάτι πολύ ιδιαίτερο σκέφτηκε για τον Μίκαελ Σουμάχερ η παγκόσμια ελίτ των οδηγών αγώνων στο εφετινό Race of Champions. Οι πρωταθλητές των σημαντικότερων μηχανοκίνητων σπορ έστειλαν με έναν συγκινητικό τρόπο στον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 τις ευχές τους για ανάρρωση μετά το σοβαρό του ατύχημα, που συνέβη πριν σχεδόν δύο χρόνια στις γαλλικές Άλπεις.

Οι πρώην συναθλητές του «Σούμι» ξεδίπλωσαν μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπου έγινε η εφετινή εκδήλωση του Race of Champions, ένα μεγάλο πανό που έγραφε στα αγγλικά: «Μας λείπεις Μίκαελ, γίνε γρήγορα πάλι καλά». Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που δήλωσε ότι «όλοι μας αισθανόμαστε έτσι. Τα περισσότερα χρόνια, που είχα εδώ, τα συνδέω με τον Μίκαελ». Ο πιλότος της Ferrari συμπλήρωσε επίσης, ότι «είναι κρίμα, που δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Τέτοιες στιγμές είναι δύσκολες για όλους μας. Γνωρίζουμε ότι παλεύει, γνωρίζουμε ότι δεν είναι καλά και του ευχόμαστε βεβαίως ό,τι καλύτερο».

Ο Φέτελ είχε έναν ιδιαίτερο λόγο, για να νιώθει τόσο συγκινημένος, καθώς έχει κατακτήσει μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ έξι φορές στη σειρά από το 2007 έως το 2012 το ομαδικό Κύπελλο Εθνών στο Race of Champions, όπου συμμετέχουν οδηγοί αγώνων από διάφορα μηχανοκίνητα αθλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News