default-image

Κυπελλούχοι στο βόλεϊ Μεσαρά και ΣΦΠΧ

Σπορ
Κυπελλούχοι στο βόλεϊ Μεσαρά και ΣΦΠΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σπουδαίοι τελικοί Κυπέλλου βόλεϊ φιλοξενήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό του ΒΑΚ, με τη Μεσαρά να κατακτά τον τίτλο στις γυναίκες και το ΣΦΠ Χανίων στους άνδρες.

Οι δύο τελικοί που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Ευάγγελου Καπαρουνάκη και του Αντώνη Αλεξανδράκη είχαν συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Πρώτος χρονικά ξεκίνησε ο τελικός των ανδρών, με τον ΣΦΠ Χανίων να επικρατεί με 3-2 σετ της ΓΕΗ σ' ένα ματς με πολλές εναλλαγές στην πρωτοπορία και σπουδαίες φάσεις που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το ίδιο συναρπαστικός ήταν και ο τελικός των γυναικών που ακολούθησε, κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι ο νικητής κρίθηκε στο πέμπτο σετ, με τη Μεσαρά να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες και να επικρατεί με 3-2 του Κύδωνα.

Τις βραβεύσεις για τους κυπελλούχους έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ και αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωστής Ψαρουδάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Φραγκιαδάκης και Μαρία Καλουδιώτη, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΚ Βασίλης Κοκοτσάκης, ο γιος του Βαγγέλη Καπαρουνάκη, Μιχάλης, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν η σύζυγος και ο γιος του Αντώνη Αλεξανδράκη, οι οποίοι παρέδωσαν το δικό τους έπαθλο στην ομάδα της Μεσαράς.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η ΕΣΠΕΚ με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Η κρητική Ένωση ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Κώστα Βαρδαβά και το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News