Αθλητισμός

Τρεις ανήλικοι στον ανακριτή για τα επεισόδια

Από το γραφείο του έβδομου ανακριτή θα περάσουν τρεις ανήλικοι, που συνελήφθησαν στα επεισόδια της Λεωφόρου το Σάββατο και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακουργηματική συμπεριφορά.

Την Τρίτη σειρά θα πάρουν άλλα 14 άτομα που επίσης συνελήφθησαν για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων» που δεν διεξήχθη ποτέ.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό των δύο οπαδών, που πέταξαν φωτοβολίδες με στυλό από τη «Θύρα 13», αλλά και στην ταυτοποίηση του οπαδού που τραυμάτισε αστυνομικό σε επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Θα ακολουθήσει η σύλληψή τους και θα λογοδοτήσουν στις αρχές, ενώ και ο Παναθηναϊκός φέρεται διατεθειμένος να κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μην ξαναπατήσουν στη Λεωφόρο και να στείλει ένα σαφές μήνυμα για την επόμενη μέρα προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα Παναιτωλικός και Ξάνθη εντόπισαν οπαδούς τους που προκάλεσαν πρόβλημα στην ομάδα κι αποφάσισαν να κινηθούν αναλόγως για να προστατέψουν την ομάδα τους μελλοντικά.

Σχόλια