Αθλητισμός

Παπαματθαιάκης: " Νίκη που τα μωρά τα κάνει άνδρες"

Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών Μανόλης Παπαματθαιάκης, σίγουρα χάρηκε για μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του αλλά δεν παρέλειψε να τονίζει ότι νιώθει παράξενα για τον ΟΦΗ:

«Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, πρέπει να συμβούν δυο πράγματα. Να βρεις τον ΟΦΗ όχι στα καλύτερα του, ενώ εσύ πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια. Συνέβησαν και τα δυο.Είχαμε πλάνο να δώσουμε γήπεδο στον ΟΦΗ και πιέσαμε στο κέντρο.Χάσαμε μια μεγάλη φάση με τον Κατσικοκέρη, αλλά και ο ΟΦΗ είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Περογαμβράκη όπου αν έκανε εκεί το 0-1, ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική. Μας βοήθησε πολύ το γκολ που βάλαμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημρονο κάναμε αυτό που έπρεπε αμυντικά. Είναι νίκη που τα μωρά τα κάνει άνδρες. Μας γιγαντώνει.Νοιώθω παράξενα, γιατί εγω και η οικογένεια μου έχουμε μεγαλώσει με τον ΟΦΗ. Ηταν δύσκολο για μένα, γιατι πρέπει να κάνω τα πάντα και για αυτήν την κοινωνία, αυτήν την ομάδα και τη διοίκηση που μας στηρίζει. Εχουμε υποχρέωση να μείνουμε ταπεινοί και στο στόχο μας».

Για τον ΟΦΗ ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, τόνισε πως «ο τελευταίος που φταίει για την κατάσταση στον ΟΦΗ, είναι ο Γκουλής. Τον ΟΦΗ τον έπαιξα και σε φιλικό το καλοκαίρι και τα είχα πει. Εχει τα ίδια προβλήματα. Δεν έχει διεμβολισμό και ταχύτητα σαν ομάδα. Δεν φτιάχτηκε καλά. Εύχομαι τον Δεκέμβριο να μην έχει χαθεί το τρένο και οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν αυτό που πρέπει».

Σχόλια