default-image

Πέρασε από την Καλλιθέα η Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από την Καλλιθέα η Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να… καλπάζει το άλογο της ΑΕΛ. Αν και δεν εντυπωσίασε, η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς πήρε αυτό που ήθελε στο «Ελ Πάσο», επικρατώντας με 1-0 της Καλλιθέας την Κυριακή (22/11) για την 9η αγωνιστική της Β΄Εθνικής και συνεχίζει να ηγείται της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, ανάμεσα στις οποίες και ένα διπλό δοκάρι, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, γνωρίζοντας ξανά την ήττα.

Τα στατιστικά λένε πολλά για την εικόνα του ματς, με τις τελικές να είναι 12(7) έναντι 4(1) υπέρ της ομάδας του Νίκου Παντελή, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες να δέχεται γκολ, επιβεβαιώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πάτο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Σταύρο Σίπκα (Σάμου) και Κωνσταντίνο Τρουλινό (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ήταν ο Εμμανουήλ Μιάρης (Δωδεκανήσου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Μουκτάρης, Πίκολο, Λεβέντης, Παγώνης, Τεγούσης (65' Μπούζας), Ρουσάκης, Μπέλης, Αρναρέλλης (59' Λουκάνοβιτς), Φράγκος (84' Σμυρλής), Μασένα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Νικολακάκης, Μονιάκης (64' λ.τ. Κοντοχρήστος), Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης (80' Καπός, 89' λ.τ. Κρητικός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News