default-image

Αήττητη για 5ο ματς η Ξάνθη!

Ποδόσφαιρο
Αήττητη για 5ο ματς η Ξάνθη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Super League έμεινε η Skoda Ξάνθη, που νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στα «Πηγάδια» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και μείωσε την απόσταση από την πρώτη πεντάδα, που οδηγεί στα play-offs.

Οι «ακρίτες» έφτασαν, έτσι, τους 15 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τους «κυανέρυθρους» που ηττήθηκαν μακριά από την έδρα τους για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν ποσοστά αθλητών της καλαθοσφαίρισης. Γιατί; Διότι πέτυχαν και τα δύο τέρματα σε ισάριθμες προσπάθειες. Στο 18' ο Νιέτο δέχθηκε καταπληκτική μπαλιά από τον Έλτον, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό διαγώνιο σουτ, έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε, ο Ντιμιτρόφ έκανε σέντρα από αριστερά και ο Ράνος με προβολή στο πρώτο δοκάρι ανάμεσα σε Ρισβάνη και Χατζηισαΐα, πέτυχε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Δίκαιη νίκη για τη Skoda Ξάνθη απέναντι στον Πανιώνιο, που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν δικαιούνταν κάτι περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Skoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (20' Ντιμιτρόφ), Ντα Σίλβα (77' Φάρκας), Λουσέρο, Χερέα, Φλίσκας, Νιέτο (37' Τριάδης), Λισγάρας, Ράνος.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος (55' Μητρόπουλος), Μπουμάλ (63' Μασούρας), Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης (46' Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News