Αθλητισμός

Κομβικής σημασίας για τον ΟΦΗ το ματς στα Ζωνιανά

Εξαιρετικής σημασίας είναι η σημερινή (15:00) εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο Νίκος Γκουλής θα έχει στη διάθεσή του τον  Ζντράβκο Πόποβιτς που έδειξε ετοιμοπόλεμος στη χθεσινή προπόνηση, όχι όμως και τον  Δήμο Τζέκο που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα ψάξει τη νίκη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας γκέλα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Αστέρα Βάρης μέσα στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Άπαντες στις τάξεις του ιστορικού σωματείου γνωρίζουν πως το έργο τους δε θα είναι εύκολο, ωστόσο δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Μέσα στην εβδομάδα, εξάλλου, η Διοικούσα Επιτροπή κατέστησε σαφές με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν πρόκειται ν' ανεχτεί άλλες προβληματικές εμφανίσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει δραστικά μέτρα.

Αν, εξάλλου, ο ΟΦΗ δεν πετύχει το «διπλό», τότε η υπόθεση άνοδος θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο. Το «τρίποντο», έτσι, αποτελεί ουσιαστικά «μονόδρομο», ενώ είναι βέβαιο πως μια ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει ηρεμία και καλύτερη ψυχολογία. Οι παίκτες του ΟΦΗ, άλλωστε, θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε ν' αποδείξουν ότι το... μήνυμα ελήφθη, έπειτα από τις δριμύτατες παρατηρήσεις των ιθυνόντων του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Πιθαρούλης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Βιγιαφάνε, Κοιλιάρας, Φαμπίνιο, Γκούμας, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Πατινιώτης, Ευσταθίου, Μαρτσάκης, Σαχινίδης και Παπατζίκος.

Εκτός από τον Τζέκο, στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας Κουσίδης και οι νεαροί Κομνηνός, Κοντογιάννης και Σαχλαμάκης.

Με δύο επιστροφές και μία ατυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ερμή Ζωνιακών. Ο Μπεκατώρος και ο Βογιατζής προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ αντίθετα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ταβλαδωράκη που υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Εκτός είναι και ο Δομήνικος Πλουσής που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Σχόλια