default-image

Σκουρτόπουλος: «Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη χθες επί των Τρικάλων και μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 του μπάσκετ.

Στη σημαντικότητα της νίκης στάθηκε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς επισημαίνοντας:

«Θεωρώ ότι για μας ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, με την έννοια ότι έπρεπε να νικήσουμε. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα πολύ καλά στημένη. Αποδεικνύεται περίτρανα από τα ποσοστά μας στα τρίποντα που για μία ακόμα φορά ενώ δημιουργήσαμε συνθήκες για μεγάλο σκορ δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είναι καθαρά θέμα άγχους.

Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε ένα κομμάτι από αυτό. Τώρα με τα δύο παιδιά που ήρθαν, η ομάδα μας είναι πιο σωστά δομημένη. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες γίνεται πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί λειτούργησαν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και ήταν θετικοί».

«Το παλέψαμε…»

Ο Κώστας Φλεβαράκης από την πλευρά του επισήμανε: «Από την 2η αγωνιστική και μετά ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο για να σωθούμε. Παλεύουν τα παιδιά αλλά χρειαζόμαστε αρκετά άλλα πράγματα για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πώς η ομάδα θα κερδίσει το Σάββατο. Προσπαθήσαμε.

Νομίζω στο α' ημίχρονο αδικήσαμε και εμείς τον εαυτό μας. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Θανάση (Σκουρτόπουλο) και καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο γιατί είναι μία ομάδα που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News