default-image

Ο ΠΑΟΚ ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΑΟΚ ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θέλει από εδώ και στο εξής στην Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φρόντισε να το καταστήσει σαφές με επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς κατόπιν πρωτοβουλίας του Ιβάν Σαββίδη.

Μετά τις εξελίξεις σε Γαλλία και Γερμανία ο Ιβάν Σαββίδης θέλει οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να αισθάνονται ασφαλής πηγαίνοντας στην Τούμπα και αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ η ΠΑΕ τις προηγούμενες μέρες έστειλε επιστολές στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών αλλά και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ζητώντας να αυξηθούν από εδώ και στο εξής τα μέτρα ασφαλείας στην έδρα της ομάδας.

Αφορμή φυσικά, αποτέλεσαν και τα γεγονότα στο Παρίσι, αλλά και στο Αννόβερο, τα οποία σχετίζονταν άμεσα με το ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ένα κλίμα ανασφάλειας στους οπαδούς όλων των ομάδων. Από την πλευρά τους, στην ΠΑΕ αναμένεται να κάνουν ό,τι μπορούν -αυξάνοντας και των αριθμό των σεκιούριτι- ωστόσο για την ασφάλεια εκτός γηπέδου είναι επιτακτική και η συνδρομή της Πολιτείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News