Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

Με ανακοίνωση της η Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά χαρακτηρίζει λανθασμένη και ανεύθυνη την απόφαση του διαιτητή Παππά.

Παναθηναϊκός: «Λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

Επίθεση στο διαιτητή Παππά για την απόφασή του να μη διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εξαπέλυσαν οι «πράσινοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Καταδικάζουν τα επεισόδια οι πράσινοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

Σχόλια