Αθλητισμός

Πράνιτς: «Είμαι λυπημένος, απογοητευμένος και νευριασμένος»

Εκνευρισμένος είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς που για γραφειοκρατικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης δεν ταξίδεψε στην Ρωσία με την Εθνική του ομάδα λόγω μίας μικρής ενόχλησης που ένιωσε στον προσαγωγό. Ο κανονισμός αναφέρει πως αν παίκτης επιστρέψει με τραυματισμό τότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι του συλλόγου του.

Η προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό έγινε προκειμένου να παρακαμφθεί το εμπόδιο, ωστόσο προτιμήθηκε τελικά ο Πράνιτς να μείνει εκτός αποστολής για να γλυτώσει το τριφύλλι μία πιθανή τιμωρία.

Ο άσος του Παναθηναϊκού πήρε θέση για το γεγονός αυτό με ανάρτηση του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υγιής και έτοιμος, περιμένω για το αποψινό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού μου και του Ολυμπιακού στην έδρα μας, έτοιμος να πάω στο Απόστολος Νικολαΐδης και να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου από την εξέδρα.

Είμαι λυπημένος, απογοητευμένος και νευριασμένος λόγω του παράλογου κανόνα που δεν με αφήνει να παίξω απόψε. Ο κανόνας λέει πως όταν ένας παίκτης επιστρέψει από την εθνική ομάδα με τραυματισμό δεν μπορεί να παίξει στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, είτε είναι έτοιμος, είτε όχι.

Είχα μια ενόχληση στον προσαγωγό στην προπόνηση της Εθνικής Κροατίας και συμφώνησα με το ιατρικό επιτελείο να μην ταξιδέψω στη Ρωσία και να ξεκουραστώ προκειμένου να είμαι έτοιμος για το ντέρμπι. Η ομοσπονδία της Κροατίας έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να με βοηθήσει να παίξω απόψε και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και είμαι 100% έτοιμος να παίξω.

Δυστυχώς, όμως, όλες οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού και οι δικές μου αποδείχθηκαν μάταιες και σήμερα θα είμαι στο γήπεδο για να υποστηρίξω την ομάδα μου με όλη μου την καρδιά.

Σήμερα θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας…»

Σχόλια