default-image

«Τρίποντο» με Φερνάντες ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
«Τρίποντο» με Φερνάντες ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το σουτ του Νίκο Φερνάντες ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι του Τραϊνού Δέλλα πίεσαν, είχαν κατοχή και ευκαιρίες, αλλά δεν νίκησαν τον Μπαντή και αφού ο Φούντας στο 85' σπατάλησε ένα τετ α τετ, ο Νίκο Φερνάντες, που είχε περάσει αλλαγή, έδειξε την κλάση του ένα λεπτό αργότερα και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-0. Έτσι, οι Αρκάδες συνεχίζουν σε ευρωπαϊκή τροχιά, ενώ οι Περιστεριώτες, που αγνοούν τη νίκη για καιρό, μένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο πιο κινητικό, να θέλει να απειλήσει την εστία του Μπαντή. Στο 4' ο Λε Ταλέκ σούταρε άουτ, στο 4' ο Ναπολεόνι «χόρεψε» τους αμυντικούς, αλλά το γύρισμά του κόπηκε από τον Κουρμπέλη, στο 18' ο Μπαντής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και προ του Μπρίτο το καλό σουτ του Λε Ταλέκ και στο 35' το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ναπολεόνι πέρασε ελάχιστα πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μετά το ημίωρο, όταν και έκαναν την πρώτη και μοναδική καλή τους ευκαιρία, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μάσα. Στην «επανάληψη» ο Ατρόμητος έφτασε ξανά πρώτος στο γκολ, αλλά στο 65' ο Ναπολεόνι καθυστέρησε αρκετά να σουτάρει με αποτέλεσμα ο Ζησόπουλος να τον προλάβει και να του πάρει την... μπουκιά από το στόμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή στο 80' όμως ο σουτ του Στόιτσεφ μπλόκαρε ο Μπαντής. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε δίχως σκορ, ειδικά μετά την χαμένη ευκαιρία του νεοεισελθέντα Φούντα στο 85΄, ο Αστέρας πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Νίκο Φερνάντες που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή! Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ γράφοντας το 1-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (84' Φούντας), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (72' Γιάννου), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63' Νίκο Φερνάντες)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (55' λ.τρ. Μπάλλας), Μπρίτο (90' Μπαστακός), Μπιτόλο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (63' Μίλ. Στόιτσεφ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News