Αθλητισμός

Χωρίς Πίτου Γκαρσία ο Ατρόμητος…

Ο Ατρόμητος θ' αντιμετωπίσει σήμερα (15.00) τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην επιγονατίδα.

Ο παίκτης που βρισκόταν στις πρώτες 20 επιλογές του τεχνικού Τραϊανού Δέλλα, αποκλείστηκε, καθώς οι ενοχλήσεις στην επιγονατίδα δεν υποχώρησαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που έχουν ταξιδέψει στην Τρίπολη είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας,Κούρος, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Παπασπύρος.

Οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύουσα της Τρίπολης.

*Στη Σχολή Προπονητών της Κέρκυρας μετέχει από σήμερα ο τεχνικός της Κ20 Γιώργος Κορακάκης για την απόκτηση πτυχίου UEFAA', αλλά και ο συνεργάτης του Κώστας Παρθενίου, ο οποίος θα καθίσει πάντως κανονικά στον πάγκο της ομάδας του στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχόλια