default-image

Έκαναν «φύλλο και φτερό» το γήπεδο

Ποδόσφαιρο
Έκαναν «φύλλο και φτερό» το γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξονυχιστικός ήταν ο έλεγχος στο πρώτο ματς της Bundesliga μετά την επίθεση στο Παρίσι και την ματαίωση του φιλικού της Γερμανίας με την Ολλανδία.

Στο… πόδι είναι οι Αρχές στην Γερμανία, κάτι που επηρεάζει και την Bundesliga. Χαρακτηριστικό της κατάστασης συναγερμού αποτελεί ο αριθμός των 600 σεκιούριτι που επιστρατεύτηκαν στο ματς του Αμβούργου απέναντι στην Ντόρτμουντ, το οποίο θα είναι το πρώτο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή αλλά και την ματαίωση του φιλικού της Γερμανίας με την Ολλανδία την περασμένη Τρίτη στο Αννόβερο.

Ποτέ στο παρελθόν, σε ματς ακόμη και υψηλότερου κινδύνου (από άποψη οπαδικής κόντρας) δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην Γερμανία τόσοι πολλοί άνδρες ασφαλείας όσοι απόψε στο «Volksparkstadion». Ο αριθμός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος αν συνυπολογίσει κανείς πως τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο βρίσκονται και πολλοί αστυνομικοί.

Οι σεκιούριτι έπιασαν, μάλιστα, από νωρίς δουλειά, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν άφησαν σημείο του γηπέδου, το οποίο να μην έψαξαν μέχρι να ξεκινήσει η προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News