Αθλητισμός

Ξεκίνησε το 5ο Εθνικό πρωτάθλημα τένις

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή 20/11 η αυλαία του 5ου Εθνικού πρωταθλήματος τένις για αγόρια και κορίτσια 12, 14 και 16 ετών, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα του Ηρακλείου στη Δουκός Μποφόρ.

Ο αριθμός των αθλητών-τριών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες ανέρχεται στους 180, ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές τους θα ξεπεράσουν τους 300 επισκέπτες.

Παράλληλα με το τουρνουά, το Ηράκλειο θα δώσει την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να έρθουν και να δοκιμάσουν δωρεάν τένις από το Σάββατο 21/11 έως και την Τρίτη 24/11 και από τις 16:00-18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810.224745.²

Οι προκριματικοί αγώνες θα γίνουν σήμερα, ενώ αύριο Σάββατο 21/11 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό όλων των κατηγοριών.

Στον αγωνιστικό τομέα το Ηράκλειο θα συμμετάσχει με 21 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα το ηρακλειώτικο σωματείο θα εκπροσωπήσουν οι εξής:

Αγόρια 12 ετών: Μπόγρης Βαγγέλης, Δελάκης Δημήτρης, Γκαγκαουδάκης Στέλιος, Μανδαλενάκης Αναστασης, Γενναράκης Νίκος Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Ζαχαράκης Γιώργος.

Κορίτσια 12 ετών: Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Γιαννούλη Σταυριάννα, Φουντούλη Αλεξάνδρα, Κωστάκη Ελένη, Μπόγρη Αθηνά, Γαβριλάκη Ναυσικά, Νταμπακάκη Χρυσή.

Αγόρια 14 ετών: Ταμιωλάκης Βαλάντης, Σιμάτος Γιώργος, Μπούρας Γιάννης.

Κορίτσια 14 ετών: Βελιβασάκη Χαρά.

Αγόρια 16 ετών: Μεσσαριτάκης Γιώργος, Μανουσάκης Κυριάκος

Κορίτσια 16 ετών: Τσαγκαράκη Αθηνά

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους του φίλους του τένις να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες και να γίνουν αρωγοί με όποιο τρόπο, στην προσπάθεια που κάνει το Ηράκλειο να διοργανώνει τέτοια τουρνουά στην καρδιά της πόλης!

Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ.

Σχόλια