default-image

Κλίμα ενθουσιασμού στα Ζωνιανά

Ποδόσφαιρο
Κλίμα ενθουσιασμού στα Ζωνιανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τον Ερμή Ζωνιανών και στις τάξεις της ομάδας αλλά και στο χωριό επικρατεί ενθουσιασμός γι' αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

«Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στον αγώνα με την ιστορικότερη ομάδα της Κρήτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η συνάντηση ασφαλώς έχει για τον Ερμή και μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός, έχοντας ήδη νικήσει τον Εθνικό και τον Ιάλυσο. Η προετοιμασία της ομάδας του Μανόλη Παπαματθαιάκη γίνεται μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ στους απόντες λογίζονται ο Δομήνικος Πλουσής και κατά 99% ο Μύρος Γιακουμάκης.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, μιλώντας στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", τόνισε: «Πάντα ο ΟΦΗ είναι το φαβορί, όπου κι αν αγωνίζεται. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός για την ιστορικότερη ομάδα της Κρήτης, όμως και ο Ερμής Ζωνιανών είναι υποχρεωμένος για το σωματείο και το χωριό να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό και να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες του αναλογούν ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News