default-image

Ευχαριστώ των οπαδών του ΟΦΗ στους Ζωνιανούς!

Ποδόσφαιρο
Ευχαριστώ των οπαδών του ΟΦΗ στους Ζωνιανούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ, ενόψει του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, μετά και τις συναντήσεις που είχαν με αντιπροσωπεία του Ερμή.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Ερμή Ζωνιανών και τονίζουν ότι θα βρίσκονται την Κυριακή στα Ζωνιανά για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ενώ εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία των SNAKES με τιμή 10 ευρώ. Η ανακοίνωση των Συνδέσμων αναφέρει τα εξής:

«Μετά από μια επίσκεψη στα γραφεία του συνδέσμου μας που συμμετείχαν ΚΡΗΤΕΣ-SNAKES και αντιπροσωπεία ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ αλλά και ακόμα μια σύσκεψη εχθές στα Zωνιανά με τους ανθρώπους της ομάδας ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρέθηκε μια φόρμουλα για να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα σε ένα όμορφο χωριό τις ΚΡΗΤΗΣ .

Οι οργανωμένοι οπαδοί θα είμαστε όλοι μαζί όρθιοι και θα τραγουδάμε 90 λεπτά για την καψούρα μας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να πάρουν έγκαιρα εισιτήρια για τον αγώνα τα οποία διατίθενται στα γραφεία του συνδέσμου μας SNAKES 4 κάτω από την θύρα 4 κόστος εισιτηρίου 10 ΕΥΡΩ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν εχθές οι άνθρωποι του ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ και επιφυλασσόμενα.

Υ.Γ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Ο.Φ.Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

ΕΝΑ ΝΗΣΙ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η

SNAKES-4- HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ -4- Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News