default-image

Εξετάζει την περίπτωση Κλέο η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Εξετάζει την περίπτωση Κλέο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Κλέβερσον Γκάμπριελ Κόρδοβα γνωστός και ως Κλέο.

Η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον κατάλληλο παίκτη. Εδώ και αρκετό καιρό ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει τη σχετική αναζήτηση, ώστε να μπορέσει να κάνει τις εισηγήσεις του το επόμενο διάστημα στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Goal, στην «Ένωση» έχει προταθεί ο Κλέβερσον Γκάμπριελ Κόρδοβα, ή πιο απλά Κλέο. Πρόκειται για Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία την περσινή σεζόν είχε 9 γκολ σε 20 συμμετοχής.

Ο 30χρονος άσος είναι επιθετικός περιοχής, με έφεση στο σκοράρισμα, και έχει παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα (8 γκολ σε 20 συμμετοχές) και της Παρτιζάν (22 τέρματα σε 41 ματς), ενώ έχει παίξει σε Κίνα και Ιαπωνία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τον «Δικέφαλο», η οποία δεν δείχνει να βιάζεται να κάνει την τελική της επιλογή, ενώ στο μεταγραφικό στόχαστρο υπάρχει και ο Ιμπραΐμα Τουρέ και ο Λαφέρτι που παραμένει μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε χθες στους παίκτες της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό, λέγοντας πως «στις ασκήσεις που κάναμε, είδα να μπαίνουν πολλά γκολ. Αυτό ναι μεν είναι καλό για την επίθεση, αλλά δεν είναι καλό για την άμυνα. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν τόσα γκολ και τόσο εύκολα. Θέλω να προσπαθείτε ώστε να κρατάτε το μηδέν πίσω ακόμα και στις ασκήσεις που κάνουμε εδώ».

Από εκεί και πέρα, ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει αύριο τους Βενεζουελάνους, Μπαρόχα και Βάργκας, που είχαν υποχρεώσεις για την προκριματική φάση του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αραβίδης πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στα Σπάτα, ώστε να κάνει αποθεραπεία και να τεθεί άμεσα στη διάθεσή του προπονητή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News