default-image

Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Βέμερ, χάνει το ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Βέμερ, χάνει το ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο σοβαρός αποδεικνύεται τελικά ο τραυματισμός του Γενς Βέμερ, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση τραυματίας.

Εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες φαίνεται πως θα μείνει ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός δεξιός μπακ, που υπολογιζόταν για βασικός στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο για τράβηγμα, ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για θλάση στο δικέφαλο και μάλιστα βαριάς μορφής, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα επιστρέψει στα τέλη του 2015 ή τις αρχές του 2016, ενώ δίνει νέα τροφή στα σενάρια περί απόκτησης δεξιού μπακ τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά στο ντέρμπι και για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Κλασικός μπακ είναι μόνο ο Μαρινάκης (ο Μπούρμπος δεν φαίνεται να υπολογίζεται), ενώ τη θέση μπορούν να καλύψουν και το έχουν κάνει κατά το παρελθόν οι Τριανταφυλλόπουλος και Σάντσεθ, ωστόσο ο Ισπανός άσος προορίζεται για το κέντρο άμυνας δίπλα από τον Ταυλαρίδη ελλείψει και του Τελάντερ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, αφού μόλις χθες επέστρεψαν στη βάση τους οι Μπεργκ, Αμπέντ, Νίνης και Καρέλης. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Στιλ, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Ζέκα, Καρέλης και Μπεργκ, ενώ είναι πιθανό να δούμε στο δίδυμο του άξονα τους Λαγό και Κουτρουμπή. Θέση με αξιώσεις διεκδικούν οι Ατζαγκούν, Αμπέντ και Πράνιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News